Jaarlijks zijn er duizenden veelal jonge vrouwen en partners, die te maken krijgen met onbedoelde zwangerschap. Voor hen geen roze wolk, maar zorgen en gepieker. Ze voelen zich vaak bang, onzeker, alleen. Of weten niet welke keuzes ze kunnen maken. Dan helpt Siriz. Altijd en onvoorwaardelijk. Met een luisterend oor, tips en concrete hulp. Onze hulp is gratis. Maar kost veel geld. Wij helpen graag en willen perspectief blijven bieden. Dat kunnen we niet alleen. Dus #helpsirizhelpen en doneer.

 

Bijna 1 op de 5 zwangerschappen is ongepland of onbedoeld

De kans is groot dat je zelf iemand kent die dit overkomt. Zonder dat je het weet. Want bijna 20% van de zwangerschappen is onbedoeld. En daar wordt vaak niet over gesproken. Dan is het fijn om te weten dat deze vrouwen en partners terecht kunnen bij de professionals van Siriz die met hen meeleven, meedenken en zorg bieden. Ook aan mensen die jij mogelijk kent. Daarnaast investeert Siriz veel in preventie. We geven voorlichting op scholen om zo het aantal onbedoelde zwangerschappen onder jongeren terug te dringen. 20% is veel. Jouw donatie helpt niet alleen om velen hulp te bieden, maar ook om dat cijfer naar beneden te krijgen.

Siriz laat niemand alleen

Siriz helpt. Onvoorwaardelijk. Dat doen we vanuit onze christelijke waarden en visie dat elk mens recht heeft op barmhartige ondersteuning bij onbedoelde zwangerschap. Wij laten niemand alleen. We vinden het belangrijk dat degene die hulp zoekt, altijd zélf bepaalt welke begeleiding nodig is. Of er nu gekozen wordt om het kindje te houden, of voor het beëindigen van een zwangerschap. Siriz helpt, onafhankelijk van de keuze die iemand maakt. Niets geeft ons meer voldoening dan te zien dat mensen die hulp zochten bij Siriz, weer zelfstandig verder kunnen. Dat is het doel, daar willen we graag aan blijven bijdragen.

Jouw bijdrage maakt een groot verschil

Siriz krijgt als stichting hulp van de overheid en giften van andere organisaties en particulieren. Maar dat is helaas niet genoeg om te kunnen blijven helpen. Want onze professionele en specialistische hulp kost veel geld. Daarom hopen we dat jij mensen die onbedoeld zwanger zijn, wilt steunen. Als je Siriz helpt helpen, maak je met jouw bijdrage een enorm verschil in het leven van jonge vrouwen, partners en kinderen. We zijn blij met elke donatie, hoe groot of klein dan ook.

 

Jouw bijdrage helpt mensen zoals Ella, Evy, Isabel of Kyra & Jesse.
Klik op hun naam en lees hun verhaal.

Dankjewel dat je om hen geeft!

Jouw privacy is ontzettend belangrijk. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan: privacyverklaring