#HelpSirizHelpen

Kyra en Jesse hadden het niet over kinderen. Zo ver waren ze nog lang niet. Ze kenden elkaar pas 5 maanden en woonden niet samen. Toch werden ze onbedoeld zwanger. Er kwam ineens een hele nieuwe werkelijkheid op hen af, vol twijfel en onzekerheid. Ze vroegen zich af of ze wel klaar waren voor een baby. Hoe ze dat gingen betalen. En wat hun familie ervan zou vinden…

 

De prille relatie van Kyra en Jesse werd van de ene op de andere dag enorm serieus. Hun gesprekken werden anders… Niet zo gek, want een baby zou hun leven veranderen. Ze vroegen zich af of ze zo’n grote verantwoordelijkheid aan konden, terwijl ze eigenlijk elkaar nog helemaal niet zo goed kenden en ze nou niet bepaald financieel stabiel waren. Kyra en Jesse zaten in een achtbaan van gedachten en gevoelens en merkten dat ze er samen niet zo goed uit kwamen. Ze wilden eigenlijk allebei wel voor het kindje gaan, maar hoe dat moest, daarover hadden ze veel twijfels.

 

Nadat ze er samen voor gekozen hadden de stap naar ouderschap te zetten, namen ze contact op met Siriz. Kyra en Jesse hadden begeleiding nodig bij hun onzekere financiële situatie en het zoeken naar geschikte woonruimte. Daarom legden we contact met de gemeente over hun woonproblemen en regelden we samen met Kyra en Jesse een budgetcoach en goede zwangerschapsbegeleiding in hun eigen stad. Wat er ook nodig is, Siriz helpt onvoorwaardelijk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we kunnen blijven helpen.

 

Kyra is nu ruim 7 maanden zwanger. De grootste onrust is verdwenen, alles valt langzaam op z’n plek. Nog even en dan vormen zij en Jesse een gezin. Dat wordt weer een spannende fase. Ze kunnen altijd bij Siriz terecht met hun vragen. We blijven met hen meedenken.

Jouw bijdrage maakt een groot verschil

De professionele en specialistische hulp van Siriz is gratis, maar kost veel geld. Met jouw bijdrage help je Siriz helpen en kun je veel betekenen voor jonge vrouwen, partners en kinderen zoals Kyra & Jesse, Ella&Vince, Evy en Isabel. ook hun verhaal en word donateur.
We zijn blij met elke donatie, hoe groot of klein dan ook. Wil je weten waarom hulp nodig is en hoe Siriz helpt? Klik dan hier.

Dankjewel dat je om hen geeft!

Jouw privacy is ontzettend belangrijk. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan: privacyverklaring